Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00  uur

Contact

Mieke's Sieraderie 
Zuiderzeestraatweg West 122
8085 AJ Doornspijk

Service

Sieraden van goud en zilver worden bij Mieke’s Sieraderie zo veel mogelijk in eigen atelier vakkundig hersteld, vermaakt of gemaakt. Er zijn echter specialismen die wij niet beheersen. Deze worden dan uitbesteed aan specialisten.

Bijvoorbeeld: stenen zetwerk besteden wij uit aan een speciale diamant- of stenenzetter die dit  ambacht tot in de puntjes beheerst. Het groter en kleiner maken van trouwringen laten wij in veel gevallen over aan de leverancier van de trouwringen. Deze heeft de benodigde speciale machines om de ringen op maat en weer als nieuw af te leveren. 

Door het uitbesteden van deze specialismen kunnen wij u uw sieraad met een gerust hart weer meegeven zodat wij zeker weten dat de reparatie of vervaardiging op de best mogelijke manier is gedaan. Hier heeft u dan ook garantie op.

Onder de sieraden service valt tevens controle en reiniging van uw sieraden. Sieraden die alle dagen gedragen worden, beschadigen en vervuilen nogal eens. Wij willen er graag voor zorgen dat uw sieraad er weer als nieuw uit komt te zien. Polijsten en schoonmaken doen wij gratis, veelal klaar terwijl u wacht.

SMS-Service:  Vaak kunnen we de reparatieduur van een sieraad vooraf redelijk goed inschatten. In sommige gevallen kan dit niet en maken we de afspraak dat wij u proberen te bellen als het klaar ligt. Of u kunt een SMS bericht ontvangen op uw mobiele of vaste telefoon. Dit kost u niets extra. Vraagt u hier evt. zelf om. Uw mobile nummer moet dan wel bij ons bekent zijn.

Horloge Service

Voor de horloge service geldt eigenlijk hetzelfde als voor de sieraden. Een horloge is een tijdmeet instrument met mechanische en vaak electronische techniek op de vierkante centimeter. Dit vraagt ook weer om de juiste specialismen en gereedschappen. In sommige gevallen doen wij reparaties in eigen beheer. In de meeste gevallen zal ook het horloge gerepareerd worden door een erkend uurwerk specialist. Dit omdat er zo’n omvangrijk aantal type uurwerken bestaat. Deze specialist heeft de expertise om het uurwerk van het horloge weer tiptop voor u in orde te maken. U krijgt dan 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Als de reparatie gedaan wordt door de ateliers van merken zoals bijvoorbeeld SEIKO dan heeft u vrijwel altijd 1 jaar garantie.

Welke techniek bevat uw horloge en hoe waterdicht is deze?

Over de waterdichtheid van horloges bestaat nogal verwarring. SEIKO heeft een duidelijke uiteenzetting gemaakt. Deze kan als richtlijn gebruikt worden voor alle merken horloges. Het is veel tekst maar neemt u even de moeite het door te lezen. Klikt u hier voor meer info over techniek en waterdichtheid!!

Uw horloge op maat maken:

Er worden tegenwoordig veel horloge's via internet verkocht.   Wij krijgen vaak de vraag of we deze op maat willen maken. Voor het op maat maken van van een horloge dat niet bij ons uit de winkel komt rekenen we € 17,50.  Hiervoor krijgt u een tegoed bon welke u binnen een jaar weer kunt besteden aan een volgend horloge. Bijvoorbeeld voor uw partner of familie. 

Bedenkt u zich dat wij voor u vaak het zelfde horloge van internet kunnen verzorgen voor dezelfde prijs als op internet.  Mits het actuele modellen zijn. Dan maken wij uiteraard het horloge gratis op maat.  Ook een tweede of een derde keer. Met een aankoop in een lokale winkel blijft uw service adres bestaan. 

 

 

Contact

Juwelier Mieke's Sieraderie
Zuiderzeestraatweg West 122
8085 AJ Doornspijk
T: 0525-662187

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00  uur
Ook op afspraak mogelijk op:
Dinsdag avond. 
Woensdag middag.
Doe uw aanvraag via het
contact formulier: klik hier

 

Nieuwsbrief